A Sáró melletti körforgalom átadása óta érezhetően nőtt a közlekedésbiztonság, és csökkent a veszélyes közlekedési helyzetek száma az úgynevezett „halál kereszteződésnem”. Ennek ellenére azonban a körforgalom közvetlen közelében azóta is történt néhány baleset, mely közül néhány tragikus következményekkel járt.

A legutóbbi komolyabb balesetre 2019. október 14-én került sor. “Egy személyautó   az út melletti domboldalnak ütközött. A balesetben egy személy életét vesztette, további három személy pedig sérüléseket szenvedett. A baleset a sárói kataszterben, az I/76-os úton, a körforgalom után, Garamkálna irányában történt. A szerencsétlenség oka a megengedett sebesség túllépése volt,” tájékoztatta lapunkat a Nyitra Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Renáta Čuháková.

Annak ellenére, hogy a körforgalom megfelelően belátható, valamennyi gépjárművezető és kerékpáros kötelessége fokozott figyelmet szentelni autóvezetésnek, valamint fontos az is, hogy senki se becsülje túl saját gépkocsivezető képességeit, és vegye figyelembe az aktuális időjárási és útviszonyokat is.

foto: Andrej Budai

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.04.25.

Jóváhagyta a kormány az RTVS-ről szóló törvénytervezetet

Szlovák Televízió és Rádióra (STVR) változik a közszolgálati intézmény elnevezése. Igazgatóját kilenctagú tanács választja meg, melybe négy tagok…

2024.04.25.

Petőfi körtefáit ültették el Zselízen

Fotó: Alapiskola A Magyar Költészet- és a Föld napja évfordulói tájékán Zselízen idén különös eseményt tartottak a magyar…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb