Az élelmiszer, a tisztítószerek, és a gyógyszerek beszerzésére immár lehetőség van anélkül is, hogy elhagynák otthonukat. Például a zselízi City Taxi szolgáltatásának köszönhetően, amely a város támogatásával bevásárlást és házhoz szállítást kínál a lakosoknak. A szállítási díj 3 euró, a nyugdíjasok részére kedvezményesen 2 euró (a városon belül).

A megrendelésüket a 0948 664 777 -es és  0948 134 111 -es  telefonszámokon és  cityexpres.zeliezovce@gmail.com  e-mail címen nyújthatják be.

A szolgáltató szerint amennyiben  a megrendelést előző nap 20:00 óráig bejelenti igényét, a szállítás másnap késedelem nélkül történik.


REflex24

Címkék: , , , , ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.04.25.

Jóváhagyta a kormány az RTVS-ről szóló törvénytervezetet

Szlovák Televízió és Rádióra (STVR) változik a közszolgálati intézmény elnevezése. Igazgatóját kilenctagú tanács választja meg, melybe négy tagok…

2024.04.25.

Petőfi körtefáit ültették el Zselízen

Fotó: Alapiskola A Magyar Költészet- és a Föld napja évfordulói tájékán Zselízen idén különös eseményt tartottak a magyar…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb