Új, Zetor típusú traktor-munkagépet kapott az Állami Közútkezelői Társaság zselízi telephelye, mely közvetlenül a Nyitra Megyei Önkormányzat alá tartozik.

(fotó: facebook)

„Nagyon ideje volt ennek a fejlesztésnek, mert egy 34 éves gépet váltottunk fel. Bízom benne, hogy a munkavégzés is hatékonyabbá válik ezzel a fejlesztéssel”

– mondta el a fejlesztésről Csenger Tibor, megyei alelnök, akiről köztudott, hogy szívügye az úthálózat fejlesztése. Alelnöksége alatt rég nem látott ütemű útfelújítás indult meg a régióban a megyei, II. és III. utakra vonatkozóan.

Hozzátette: „A miniszterelnök által szervezett fogadáson, a pozsonyi várban összefutottam Andrej Doležal közlekedésügyi miniszterrel, akinek megemlítettem, hogy a széleskörű felújításokat az I-es besorolású, állami utak felújításával lehetne igazán komplexé tenni. Megegyeztünk, hogy hamarosan tárgyalóasztalhoz ülünk megbeszélni a munkálatok ütemének összehangolását” –  zárt az alelnök.

Címkék: , , ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.04.14.

Kutatás az Ipoly mente kultúrális életéről – Mondja el véleményét!

Győry Zsófi Nyugat-Magyarországról származik, végzős egyetemi hallgató Budapesten, az Eötvös Loránd Tudományegyetem. Idén szerzi meg diplomáját közösségszervezés-szakon. Mivel…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb