Hirdetés

Bár a tömegrendezvények, fesztiválok az idei nyáron is kérdésesek a koronavírus-járvány miatt, a statisztikai adatok enyhülésével viszont bizonyos feltételek mellett azért megtarthatóak. A zselízi motorosok klubja, a Reborn Flames teljes mértékben bevállalós és a nehézségek ellenére is megszervezi hagyományossá vált találkozóját.

A Bike Weekend fesztiválra július 15–18-án kerül sor a tavalyihoz hasonlóan az Amfiteátrum körül.

A korábban a volt autókempingben tartott rendezvény a terület átstrukturálása miatt kényszerült költözni, de nem messzire. A szervezők szerint ez nem befolyásol semmit, ugyanúgy van sátorozási lehetőség, nagyszínpad, büfék és minden programra elég hely, sőt a több aszfaltfelület a kétkerekű járgányoknak még kedvezőbb is.

A motorosfesztivál zenei kínálatát idén is a rockzene fogja meghatározni. Összesen kilenc banda lép színpadra, melyek közül a főattrakció a magyar rocktörténelem talán legnagyobb gigászának tekinthető Pokolgép lesz. De fellép továbbá Magyarországról a Feuer Frei (Rammstein Tribute zenekar), a Jump Rock Band, az ipolysági Chapter 5valamint egy-egy Motorhead és Green Day tribute zenekarok is.

A koncertek mellett a szervezők az egész hétvége során különböző programokkal várják az érdeklődőket, melyre a kétnapos belépő 15 euróért váltható meg. A motorosok hagyományos felvonulása szombaton délután 14 órakor kezdődik.

A Pokolgép élén közel tíz éve Tóth Attila áll. Az alapítók közül csak Kukovecz Gábor gitáros, dalszerző maradt. Ennek ellenére biztosak lehetünk benne, hogy felhangoznak a banda kultikussá vált dalai, mint a Gépinduló, az Itt és most, az Ítélet helyett vagy mondjuk a Háború gyermeke.

Bár a tömegrendezvények, fesztiválok az idei nyáron is kérdésesek a koronavírus járvány miatt, a statisztikai adatok enyhülésével viszont bizonyos feltételek mellett azért csak megtarthatóak. Már, amit a szervezők bevállalnak. A zselízi motoros klub, a Reborn Flamesugyanakkor teljes mértékben bevállalós és nem a nehézségek ellenére is megszervezi a hagyományossá vált motoros találkozóját.

Bike Weekend fesztiválra július 15-18-án kerül sor a tavalyihoz hasonlóan az Amfiteátrum körül. Korábban hagyományosan a korábbi autókempingben tartott rendezvény a terület átstrukturálása miatt kényszerült költözni, de nem messzire. A szervezők szerint ez nem befolyásol semmit, ugyanúgy van sátorozási lehetőség, nagyszínpad, büfék és minden programra elég hely, sőt a több aszfaltfelület a kétkerekű járgányoknak még kedvezőbb is.

A motoros fesztivál zenei kínálatát idén is a rockzene fogja meghatározni. Összesen kilenc banda lép színpadra, melyek közül a főattrakció a magyar rocktörténelem talán legnagyobb gigászának tekinthető Pokolgép lesz. De fellép továbbá Magyarországról a Feuer Frei (Rammstein Tribute zenekar), a Jump Rock Band, az ipolysági Chapter 5, valamint egy-egy Motorhead és Green Day tribute zenekarok is.

A koncertek mellett a szervezők az egész hétvége során különböző programokkal várják az érdeklődőket, melyre a kétnapos belépő 15 euróért váltható meg. A hagyományos motoros felvonulás szombaton délután 14.00-kor kezdődik.

A Pokolgép élen közel tíz éve már Tóth Attila áll. Az alapító tagok közül csak Kukovecz Gábor gitáros, dalszerző maradt. Ennek ellenére biztosak lehetünk benne, hogy felhangoznak a banda kultikussá vált dalai, mint a Gépinduló, az Itt és most, az Ítélet helyett vagy mondjuk a Háború gyermeke.

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2022.08.11.

Szenzációs leleteket találtak Ipolyvisken

Az Árpádok nyomában című nagyszabású régészeti projekt keretén belül augusztus 8 és 21. között ásatások zajlanak az ipolyviski…

2022.08.11.

10. jubileumához érkezett az oroszkai Südwind – programajánló

2022. augusztus 14-én, vasárnap Oroszkán megrendezésre kerül az immár hagyományossá vált első és második világháborús hadtörténeti bemutató. A…

2022.08.08.

Az ipolyviski földvár területe arra vár, hogy valakik végre feltárják

Ásatási szakaszának záró részéhez érkezett az Árpádok nyomában című nagyszabású régészeti projekt, amelynek célja a kevésbé ismert feltáratlan…

2022.08.08.

Befejeződött a zselízi Szent Jakab-templom szentélyében a gótikus kőfaragványok restaurálása

Májusban vette kezdetét és július közepéig tartott a 14. századi templom megmaradt épített örökségének restaurálása. Az 1380 körül épült templom…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb