Bár a tömegrendezvények, fesztiválok az idei nyáron is kérdésesek a koronavírus-járvány miatt, a statisztikai adatok enyhülésével viszont bizonyos feltételek mellett azért megtarthatóak. A zselízi motorosok klubja, a Reborn Flames teljes mértékben bevállalós és a nehézségek ellenére is megszervezi hagyományossá vált találkozóját.

A Bike Weekend fesztiválra július 15–18-án kerül sor a tavalyihoz hasonlóan az Amfiteátrum körül.

A korábban a volt autókempingben tartott rendezvény a terület átstrukturálása miatt kényszerült költözni, de nem messzire. A szervezők szerint ez nem befolyásol semmit, ugyanúgy van sátorozási lehetőség, nagyszínpad, büfék és minden programra elég hely, sőt a több aszfaltfelület a kétkerekű járgányoknak még kedvezőbb is.

A motorosfesztivál zenei kínálatát idén is a rockzene fogja meghatározni. Összesen kilenc banda lép színpadra, melyek közül a főattrakció a magyar rocktörténelem talán legnagyobb gigászának tekinthető Pokolgép lesz. De fellép továbbá Magyarországról a Feuer Frei (Rammstein Tribute zenekar), a Jump Rock Band, az ipolysági Chapter 5valamint egy-egy Motorhead és Green Day tribute zenekarok is.

A koncertek mellett a szervezők az egész hétvége során különböző programokkal várják az érdeklődőket, melyre a kétnapos belépő 15 euróért váltható meg. A motorosok hagyományos felvonulása szombaton délután 14 órakor kezdődik.

A Pokolgép élén közel tíz éve Tóth Attila áll. Az alapítók közül csak Kukovecz Gábor gitáros, dalszerző maradt. Ennek ellenére biztosak lehetünk benne, hogy felhangoznak a banda kultikussá vált dalai, mint a Gépinduló, az Itt és most, az Ítélet helyett vagy mondjuk a Háború gyermeke.

Bár a tömegrendezvények, fesztiválok az idei nyáron is kérdésesek a koronavírus járvány miatt, a statisztikai adatok enyhülésével viszont bizonyos feltételek mellett azért csak megtarthatóak. Már, amit a szervezők bevállalnak. A zselízi motoros klub, a Reborn Flamesugyanakkor teljes mértékben bevállalós és nem a nehézségek ellenére is megszervezi a hagyományossá vált motoros találkozóját.

Bike Weekend fesztiválra július 15-18-án kerül sor a tavalyihoz hasonlóan az Amfiteátrum körül. Korábban hagyományosan a korábbi autókempingben tartott rendezvény a terület átstrukturálása miatt kényszerült költözni, de nem messzire. A szervezők szerint ez nem befolyásol semmit, ugyanúgy van sátorozási lehetőség, nagyszínpad, büfék és minden programra elég hely, sőt a több aszfaltfelület a kétkerekű járgányoknak még kedvezőbb is.

A motoros fesztivál zenei kínálatát idén is a rockzene fogja meghatározni. Összesen kilenc banda lép színpadra, melyek közül a főattrakció a magyar rocktörténelem talán legnagyobb gigászának tekinthető Pokolgép lesz. De fellép továbbá Magyarországról a Feuer Frei (Rammstein Tribute zenekar), a Jump Rock Band, az ipolysági Chapter 5, valamint egy-egy Motorhead és Green Day tribute zenekarok is.

A koncertek mellett a szervezők az egész hétvége során különböző programokkal várják az érdeklődőket, melyre a kétnapos belépő 15 euróért váltható meg. A hagyományos motoros felvonulás szombaton délután 14.00-kor kezdődik.

A Pokolgép élen közel tíz éve már Tóth Attila áll. Az alapító tagok közül csak Kukovecz Gábor gitáros, dalszerző maradt. Ennek ellenére biztosak lehetünk benne, hogy felhangoznak a banda kultikussá vált dalai, mint a Gépinduló, az Itt és most, az Ítélet helyett vagy mondjuk a Háború gyermeke.

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.04.09.

Országos és világhírű végzősei ajánlják a zselízi magyar alapiskolát

Fotó: Rákóczi Szövetség Izgalmas kisvideóval rukkolt elő a zselízi magyar tannyelvű alapiskola. A „Szavak törpék, a példák óriások” címet viselő…

2024.04.14.

Kutatás az Ipoly mente kultúrális életéről – Mondja el véleményét!

Győry Zsófi Nyugat-Magyarországról származik, végzős egyetemi hallgató Budapesten, az Eötvös Loránd Tudományegyetem. Idén szerzi meg diplomáját közösségszervezés-szakon. Mivel…

2024.04.11.

Kulturális központtá alakítják át az egykori ipolysági rendelőintézet épületét

Kulturális központtá alakítják át az egykori ipolysági rendelőintézet épületét. A beruházásra az Interreg Magyarország-Szlovákia HUSK-2023 programból nyert támogatást…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb