Bár a tömegrendezvények, fesztiválok az idei nyáron is kérdésesek a koronavírus-járvány miatt, a statisztikai adatok enyhülésével viszont bizonyos feltételek mellett azért megtarthatóak. A zselízi motorosok klubja, a Reborn Flames teljes mértékben bevállalós és a nehézségek ellenére is megszervezi hagyományossá vált találkozóját.

A Bike Weekend fesztiválra július 15–18-án kerül sor a tavalyihoz hasonlóan az Amfiteátrum körül.

A korábban a volt autókempingben tartott rendezvény a terület átstrukturálása miatt kényszerült költözni, de nem messzire. A szervezők szerint ez nem befolyásol semmit, ugyanúgy van sátorozási lehetőség, nagyszínpad, büfék és minden programra elég hely, sőt a több aszfaltfelület a kétkerekű járgányoknak még kedvezőbb is.

A motorosfesztivál zenei kínálatát idén is a rockzene fogja meghatározni. Összesen kilenc banda lép színpadra, melyek közül a főattrakció a magyar rocktörténelem talán legnagyobb gigászának tekinthető Pokolgép lesz. De fellép továbbá Magyarországról a Feuer Frei (Rammstein Tribute zenekar), a Jump Rock Band, az ipolysági Chapter 5valamint egy-egy Motorhead és Green Day tribute zenekarok is.

A koncertek mellett a szervezők az egész hétvége során különböző programokkal várják az érdeklődőket, melyre a kétnapos belépő 15 euróért váltható meg. A motorosok hagyományos felvonulása szombaton délután 14 órakor kezdődik.

A Pokolgép élén közel tíz éve Tóth Attila áll. Az alapítók közül csak Kukovecz Gábor gitáros, dalszerző maradt. Ennek ellenére biztosak lehetünk benne, hogy felhangoznak a banda kultikussá vált dalai, mint a Gépinduló, az Itt és most, az Ítélet helyett vagy mondjuk a Háború gyermeke.

Bár a tömegrendezvények, fesztiválok az idei nyáron is kérdésesek a koronavírus járvány miatt, a statisztikai adatok enyhülésével viszont bizonyos feltételek mellett azért csak megtarthatóak. Már, amit a szervezők bevállalnak. A zselízi motoros klub, a Reborn Flamesugyanakkor teljes mértékben bevállalós és nem a nehézségek ellenére is megszervezi a hagyományossá vált motoros találkozóját.

Bike Weekend fesztiválra július 15-18-án kerül sor a tavalyihoz hasonlóan az Amfiteátrum körül. Korábban hagyományosan a korábbi autókempingben tartott rendezvény a terület átstrukturálása miatt kényszerült költözni, de nem messzire. A szervezők szerint ez nem befolyásol semmit, ugyanúgy van sátorozási lehetőség, nagyszínpad, büfék és minden programra elég hely, sőt a több aszfaltfelület a kétkerekű járgányoknak még kedvezőbb is.

A motoros fesztivál zenei kínálatát idén is a rockzene fogja meghatározni. Összesen kilenc banda lép színpadra, melyek közül a főattrakció a magyar rocktörténelem talán legnagyobb gigászának tekinthető Pokolgép lesz. De fellép továbbá Magyarországról a Feuer Frei (Rammstein Tribute zenekar), a Jump Rock Band, az ipolysági Chapter 5, valamint egy-egy Motorhead és Green Day tribute zenekarok is.

A koncertek mellett a szervezők az egész hétvége során különböző programokkal várják az érdeklődőket, melyre a kétnapos belépő 15 euróért váltható meg. A hagyományos motoros felvonulás szombaton délután 14.00-kor kezdődik.

A Pokolgép élen közel tíz éve már Tóth Attila áll. Az alapító tagok közül csak Kukovecz Gábor gitáros, dalszerző maradt. Ennek ellenére biztosak lehetünk benne, hogy felhangoznak a banda kultikussá vált dalai, mint a Gépinduló, az Itt és most, az Ítélet helyett vagy mondjuk a Háború gyermeke.

Hozzászólok
Olvasta már?
2022.01.21.

Hogyan hat a járványhelyzet a gyerekek mentális egészségére?

Első diplomáját Viselkedéselemző (BA ) szakon szerezte Budapesten, a pszichológiai mesterképzést ezután Nyitrán végezte el, a klinikai szakkepzést pedig…

2022.01.25.

Közös jövőnk 2022 – jelentkezési határidő január 28.

Idén 20. alkalommal várják a jelentkezőket a Kárpát-medence szintű környezetvédelmi versenyre, Áder János az esemény fővédnöke. A verseny…

2022.01.22.

A hontfüzesgyarmati Bodor Éva „Ewita” az opera világszínpadán

(Fotó: Bodor Éva, Facebook) „Hogyan lehet eljutni a milánói Scalába?”– kérdezik egy olasz taxisofőrtől, aki azt válaszolja: „Gyakorolni,…

2022.01.26.

Čaputová: A népszámlálás eredményeit a kisebbségek javára kell értelmezni

A népszámlálás eredményeit a nemzeti kisebbségek javára kell értelmezni. Ezt Zuzana Čaputová államfő írta a közösségi hálón hétfőn.…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb