(Fotó: Csonka Ákos)

Bár nem professzionális szinten, de amatőr jelleggel szép hagyománya van a röplabdázásnak Zselízen. A játék öröme mellett pedig különböző időközönként az elkötelezett röplabdások tornák szervezésével is gazdagítják a sportéletet, hol homokos strandpályán, hol a sportcsarnokban.

Az idei téli szezon teremröplabda-tornáját január 14-én szervezte meg a helyi röpisek lelkes közössége, ám rajtuk kívül a párkányi, perbetei, fegyverneki és lévai csapat is képviseltette magát.

Az egész napon át tartó meccsek kiélezett küzdelmeket eredményeztek és végül a torna a hazaiak diadalmával végződött, akik 2:0-ra múlták felül a párkányi csapatot.

A képzeletbeli dobogó harmadik fokára Fegyvernek önkéntes és profi tűzoltókból álló csapata állhatott fel.

(Fotó: Csonka Ákos)

„Nagyon örülünk, hogy sikerült megszerveznünk ezt a tornát, mert a nyári esemény sajnos elmaradt. Ahogy az lenni szokott, nagyon jó hangulatban telt az esemény és kimondottan színvonalas mérkőzések zajlottak. Bár néha nehezen jövünk össze péntekenként az edzésre, de fontosnak tartjuk, hogy megmutassuk, ennek a sportnak is van hagyománya Zselízen. Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult a torna létrejöttéhez és sikeréhez. Gratulálunk minden egyes résztvevőnek és győztesnek egyaránt”

– nyilatkozta a torna egyik főszervezője, Dudás Attila.

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.07.11.

Előre megy-e Nyitra megye?

Fotó: Csenger Tibor facebook oldala 2022-ben különösen nagy felhatalmazást kapott a Szövetség a választóktól a megyei képviselő-testületbe a…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb