Az utasok értékelték a közlekedési vállalat által nyújtott szolgáltatásokat - Reflex24

Az Arriva közlekedési vállalat szolgáltatásait használó utasoknak 2020. január 2-ától április 30-áig nyílt módjuk arra, hogy értékeljék a buszvállalat színvonalát.  A felmérésbe Szlovákia szerte mintegy 7000 válaszadó kapcsolódott be.

(fotó: Arriva)

A véleménynyilvánításon kívül bekapcsolódhattak a Samsung okostelefonért folyó küzdelembe is.

“Az utasok véleménye számunkra nagyon fontos. A kérdőívek által nyújtott visszacsatolás alapján dolgozhatunk szolgáltatásaink színvonalának növelésén. Az adatok kiértékelése után megállapíthattuk, hogy az utasok a legnagyobb elégedettséget az egyes járatok menetrendjének elérhetősége és az autóbuszokban tapasztalt tisztaság terén nyilvánították ki. Ezzel ellentétben a járművek wifi hozzáférése és a járatok gyakorisága az a terület, ahol még van mit javítani. Tudatában vagyunk ezeknek a hiányosságoknak, megoldásukon már dolgozunk  megrendelőinkkel – a városokkal és megyékkel.  Jelenleg valamennyi újonnan menetrendbe állított autóbuszunk rendelkezik wifi  hozzáféréssel, a járatok számáról pedig tárgyalunk megrendelőinkkel.  Fokozatosan alkalmazkodunk az utasok igényeihez.  Egyúttal szeretném megdicsérni a buszvezetőket, ugyanis az utasok elismerően nyilatkoztak hozzáállásukról”

– fejtette ki  Petra Helecz, az Arriva Szlovákia szóvivője.

A tíz kérdésből álló kérdőívben az utasoknak lehetőségük nyílt elmondani véleményüket a gépparkról, az információk rendelkezésre állásáról, az indulási és érkezési idők betartásáról, a járatok gyakoriságáról, az autóbuszokon tapasztalható tisztaságról és a sofőrök kommunikációjáról is. A válaszadók csaknem fele napi vagy majdnem napi szinten használja a buszközlekedést.

“Azt is megállapítottuk, hogy a válaszadók mintegy három negyede chipkártyával utazik, amit pozitívan értékelünk, ugyanis,  ennek széleskörű bevezetése volt az egyik rövid távú célunk. A jelenlegi helyzetben a chipkártya jelenti az egyik legbiztonságosabb és anyagilag is legmegfelelőbb fizetési módot. Örömünkre szolgál, hogy a megkérdezettek több mint fele az előző évvel összehasonlítva egyértelműen szolgáltatásaink minőségének javulásáról  nyilatkozott.”

Az Arriva Érsekújvár szolgáltatásaival való elégedettséget a válaszadók egytől ötig terjedő skálán fejezhették ki, az ötös a teljes körű elégedettséget jelenti.  A szolgáltatások színvonalára vonatkozó mutatók átlagértéke  3,9, a legmagasabbra a járatokkal és tarifákkal kapcsolatos információk elérhetőségét értékelték. A társaság a felmérés négy hónapja alatt 20 okostelefont ajándékozott a válaszadók közül kisorsoltaknak. A felmérésbe az érdeklődők továbbra is  bekapcsolódhatnak, így kifejezve véleményüket a szolgáltatásokkal kapcsolatban.

Címkék: ,

Hozzászólok
Olvasta már?
2020.05.19.

Komoly leépítés a Fragicslovnál – 72 ember marad munka nélkül Ipolyságon

2020. május 18-án 72 ember vesztette el az állását a Fragicslov kft. ipolysági székhelyét érintő leépítés során. A…

2020.05.23.

ANKÉT: Hogyan befolyásolja a koronavírus a kistermelők helyzetét? – Válaszol: Jámbor Mónika, Mudrák József és Rocskai Anett

Lassan túl vagyunk a járványhelyzet első hullámán, egyre enyhülnek a korlátozások, de vírus utóhatásai még akkor is sokáig…

2020.05.20.

Akik 24 órára átlépik az országhatárt, formanyomtatványra lesz szükségük

2020. 5. 21-én reggel 7:00 órától lépnek érvénybe a bevezetett szigorú óvintézkedések enyhítései, többek közt a rövid ideig…

2020.05.18.

Tavasz a Garam és az Ipoly mentén IV. – Ipolyviski tavasz

Tavaszi fotógaléria-sorozatunk befejező részét közöljük, Baka Anita remek fotóival. Köszönjük olvasóinknak a felhívásunkra beküldött nagyszerű felvételeket!

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb