Portálunk elsőként számolt be róla, hogy szeptember 3-án az ipolysági képviselőtestület úgy döntött, a járványügyi helyzetre való tekintettel a város idén nem szervezi meg a Honti Kulturális Napokat. A képviselőtestület mellett működő, az ügyben közvetlenül érintett közrendvédelmi bizottság, illetve a kulturális bizottság sem javasolta a rendezvény megtartását. A döntés szemmel láthatóan megosztotta az ipolyságiakat, egyesek helyeselték a döntést, mások indokolatlannak ítélték a “szigort”.

Az idei Honti Napok szeptember 11. és 13. között került volna megrendezésre. (fotó: felvidek.ma)

E megosztottságot látva úgy határoztunk, szavazást indítunk a városvezetés döntésével kapcsolatban, kikérve olvasóink véleményét.

Az ipolysági képviselőtestület úgy döntött, hogy a város idén nem rendezi meg a Honti Kultúrális Napokat. Szerinted jó döntés született?

A szavazás a mai nappal lezárult, nem reprezentatív közvéleménykutatásunk eredménye szerint olvasóink többsége indokolatlannak tartja az idei Honti Kulturális Napok lefújását, s csupán a szavazók 37,61%-a gondolja úgy, hogy szeptember 3-án jó döntés született.

Címkék: , ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb