A 13 éve működő zselízi Reborn Flames MC aktívan kiveszi a részét a város kulturális életéből. A nyári motoros találkozó az egyik legnagyobb rendezvényük, ilyenkor a város a rockzenétől és a motorbőgéstől hangos.

Az aktuális járványügyi intézkedéseket betartva idén július 15-e és 18-a között rendezik meg a 14. zselízi motoros találkozót, a Bike Weekend-et. A hosszú hétvégén összesen kilenc zenekar lép fel a helyi szabadtéri színpadon.

A motoros fesztiválon már csütörtökön, tehát a nulladik napon lehetőség van sátorfelállításra és kisebb programokon való részvételre. A valódi fesztiválhangulatot pénteken 18:00-kor a Green Day Cover Band nyitja meg. Őket követi 20:00-tól az ipolysági Chapter 5., akik bemutatják legújabb szerzeményeiket is. Elhangzik a Bábu a sorban és a Láthatatlan ellenség című dal is. De fellép még a Mr. Teddy and the Sidekicks és a Jump Rock Band is.

Szombaton délután 14:00-kor kerül sor a hagyományos motorosfelvonulásra.  Majd 16:00-tól színpadra áll a Motorhead Revival band, The Catzz és a Kaktus Rock Band. 21:00-kor a magyar heavy metal együttes, a Pokolgép emeli a hangulatot. A rockzenei hétvégét a Rammstein rv by Feuer Frei zárja, akik 23:30-tól zenélnek az Amfiteátrumban.

A helyszínen lehetőség adódik egész hétvégés sátorozásra, a fogyasztást non-stop bár biztosítja, de lehetőség lesz tombola vásárlásra és versenyeken való megmérettetésre is.

A motoros hétvége üde színfoltja a környéknek, hiszen a rock zene kedvelőinek és a motorozás szerelmeseinek egyaránt kedvez. A motoros hétvégére való belépődíj 15 euró.

A pontos program megtalálható a facebookon, ahol a szervezők naprakész információkkal szolgálnak.

Címkék: , , ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.03.22.

Az Úri muri bemutatója a Komáromi Jókai Színházban

Ma mutatja be a Komáromi Jókai Színház Móricz Zsigmond Úri muri című zenés színművét. Az előadást Bagó Bertalan…

2024.03.28.

Generációk közötti párbeszéd és tudásátadás fiataloknak

A RE-START egy adott földrajzi régióra koncentráló akcióterv, amelyben több települési önkormányzat, közigazgatási szerv, gazdasági szereplő és civil…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb