A 13 éve működő zselízi Reborn Flames MC aktívan kiveszi a részét a város kulturális életéből. A nyári motoros találkozó az egyik legnagyobb rendezvényük, ilyenkor a város a rockzenétől és a motorbőgéstől hangos.

Az aktuális járványügyi intézkedéseket betartva idén július 15-e és 18-a között rendezik meg a 14. zselízi motoros találkozót, a Bike Weekend-et. A hosszú hétvégén összesen kilenc zenekar lép fel a helyi szabadtéri színpadon.

A motoros fesztiválon már csütörtökön, tehát a nulladik napon lehetőség van sátorfelállításra és kisebb programokon való részvételre. A valódi fesztiválhangulatot pénteken 18:00-kor a Green Day Cover Band nyitja meg. Őket követi 20:00-tól az ipolysági Chapter 5., akik bemutatják legújabb szerzeményeiket is. Elhangzik a Bábu a sorban és a Láthatatlan ellenség című dal is. De fellép még a Mr. Teddy and the Sidekicks és a Jump Rock Band is.

Szombaton délután 14:00-kor kerül sor a hagyományos motorosfelvonulásra.  Majd 16:00-tól színpadra áll a Motorhead Revival band, The Catzz és a Kaktus Rock Band. 21:00-kor a magyar heavy metal együttes, a Pokolgép emeli a hangulatot. A rockzenei hétvégét a Rammstein rv by Feuer Frei zárja, akik 23:30-tól zenélnek az Amfiteátrumban.

A helyszínen lehetőség adódik egész hétvégés sátorozásra, a fogyasztást non-stop bár biztosítja, de lehetőség lesz tombola vásárlásra és versenyeken való megmérettetésre is.

A motoros hétvége üde színfoltja a környéknek, hiszen a rock zene kedvelőinek és a motorozás szerelmeseinek egyaránt kedvez. A motoros hétvégére való belépődíj 15 euró.

A pontos program megtalálható a facebookon, ahol a szervezők naprakész információkkal szolgálnak.

Címkék: , , ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.04.25.

Jóváhagyta a kormány az RTVS-ről szóló törvénytervezetet

Szlovák Televízió és Rádióra (STVR) változik a közszolgálati intézmény elnevezése. Igazgatóját kilenctagú tanács választja meg, melybe négy tagok…

2024.04.25.

Petőfi körtefáit ültették el Zselízen

Fotó: Alapiskola A Magyar Költészet- és a Föld napja évfordulói tájékán Zselízen idén különös eseményt tartottak a magyar…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb