Frissítés: olvasóink közül többen jelezték, hogy nem tudnak szavazni, mert a rendszer úgy érzékeli, mintha már szavaztak volna. Az előállt helyzettel sajnos nem tudunk mit kezdeni, a szavazásról szóló hírt csak megosztottuk, a lebonyolításért a www.zregiony.sk oldal felel. Javasoljuk, próbáljanak mobiltelefonról, mobilneten keresztül szavazni, ha így sem tudták leadni szavazataikat, jelezzék szerkesztőségünknek és megpróbáljuk orvosolni a problémát.

Ipolyság polgármestere tegnap osztotta meg üzenőfalán a www.zregiony.sk felmérését. További települések vezetői közt lehetőség nyílik Gregor Štefan tevékenységének értékelésére is.

Legtöbbünk fejében valószínűleg kialakult már egy kép – ha legszebb álmunkból riasztanának fel, akkor is kapásból rá tudnánk vágni, káros avagy áldásos módon látják el mifelénk a polgármesteri feladatköröket.

Tehát elsősorban a bizonytalanok figyelmébe ajánljuk korábbi interjúinkat és írásainkat, melyek segítségével pontosabb képet kaphatnak Gregor Štefan elhivatottságával, tenni akarásával és döntéshozó képességeivel kapcsolatban.

Amennyiben a facebookon szereplő információk valósak, polgármesterünknek éppen ma van a születésnapja. Legyen ez a rövid összeállítás a mi ajándékunk, a felmérés eredménye meg utólagos meglepetés, végződjön bárhogyan is. Jelen pillanatban egyébként a válaszadók 61%-a elégedett, 39% elégedetlen. Őszintén reméljük, minél több érintett válaszol majd, hiszen annál pontosabb eredményt kapunk!

Íme, a három ajánlott cikk:

„Lehetne ezt jól csinálni. A már emlegetett mutatók és az infláció figyelembevételével emelni az adókat, mindeközben fejleszteni a várost: legyen vonzó a fiatalok számára és legyen vonzó a befektetők számára.”
„A jelenlévők abban a tudatban távoztak, hogy ígéretet kaptak a polgármestertől: a helyzetre való tekintettel személyesen fogja majd kezdeményezni az adók csökkentését. Elment a 2020-as év anélkül, hogy bármiféle változás történt volna.”
„Esetenként elmaradt például a közbeszerzési törvény maradéktalan betartása, kötelező jellegű dokumentumok hiányoznak, melyek garantálnák a közpénz elköltésének visszakövethető és transzparens mivoltát.”

Értékeljük hát Gregor Štefan munkáját legjobb belátásunk szerint, ide kattintva!

Címkék: , ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb