Hirdetés

Frissítés: olvasóink közül többen jelezték, hogy nem tudnak szavazni, mert a rendszer úgy érzékeli, mintha már szavaztak volna. Az előállt helyzettel sajnos nem tudunk mit kezdeni, a szavazásról szóló hírt csak megosztottuk, a lebonyolításért a www.zregiony.sk oldal felel. Javasoljuk, próbáljanak mobiltelefonról, mobilneten keresztül szavazni, ha így sem tudták leadni szavazataikat, jelezzék szerkesztőségünknek és megpróbáljuk orvosolni a problémát.

Ipolyság polgármestere tegnap osztotta meg üzenőfalán a www.zregiony.sk felmérését. További települések vezetői közt lehetőség nyílik Gregor Štefan tevékenységének értékelésére is.

Legtöbbünk fejében valószínűleg kialakult már egy kép – ha legszebb álmunkból riasztanának fel, akkor is kapásból rá tudnánk vágni, káros avagy áldásos módon látják el mifelénk a polgármesteri feladatköröket.

Tehát elsősorban a bizonytalanok figyelmébe ajánljuk korábbi interjúinkat és írásainkat, melyek segítségével pontosabb képet kaphatnak Gregor Štefan elhivatottságával, tenni akarásával és döntéshozó képességeivel kapcsolatban.

Amennyiben a facebookon szereplő információk valósak, polgármesterünknek éppen ma van a születésnapja. Legyen ez a rövid összeállítás a mi ajándékunk, a felmérés eredménye meg utólagos meglepetés, végződjön bárhogyan is. Jelen pillanatban egyébként a válaszadók 61%-a elégedett, 39% elégedetlen. Őszintén reméljük, minél több érintett válaszol majd, hiszen annál pontosabb eredményt kapunk!

Íme, a három ajánlott cikk:

„Lehetne ezt jól csinálni. A már emlegetett mutatók és az infláció figyelembevételével emelni az adókat, mindeközben fejleszteni a várost: legyen vonzó a fiatalok számára és legyen vonzó a befektetők számára.”
„A jelenlévők abban a tudatban távoztak, hogy ígéretet kaptak a polgármestertől: a helyzetre való tekintettel személyesen fogja majd kezdeményezni az adók csökkentését. Elment a 2020-as év anélkül, hogy bármiféle változás történt volna.”
„Esetenként elmaradt például a közbeszerzési törvény maradéktalan betartása, kötelező jellegű dokumentumok hiányoznak, melyek garantálnák a közpénz elköltésének visszakövethető és transzparens mivoltát.”

Értékeljük hát Gregor Štefan munkáját legjobb belátásunk szerint, ide kattintva!

Címkék: , ,

Hozzászólok
Olvasta már?
2021.11.23.

Felvidéki siker a VII. Pannon Unifesten

Idén immár hetedik alkalommal rendezték meg a Pannon Unifest ifjúsági összművészeti fesztivált és versenyt. A novemberi 20. és…

2021.11.24.

Szövetség: Segélyterv nélkül padlóra küldi a gazdaságot a lockdown

Ha a kormány részletes segélycsomag nélkül rendeli el az egész ország lezárását és nem kárpótolja a bezárt létesítményeket,…

2021.11.26.

Újra van magyar nyelvű szentmise-közvetítés a Mária Rádió Mirjam jóvoltából

Az állami hatóságok rendelkezése nyomán, további rendelkezésig két hétre újra felfüggesztik a nyilvános istentiszteleti alkalmakat, köztük a szentmiséket…

2021.11.25.

Kéthetes országos karantént rendeltek el Szlovákiában

Kéthetes országos karantént rendeltek el csütörtöktől Szlovákiában, hogy megfékezzék a világszerte leggyorsabban ott terjedő Covid-19-járványt. A kórházakban ápolt…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb