A múlt héten is számos érdekes tartalmat tártunk olvasóink elé, íme az öt legnépszerűbb cikk! 

Csábon a zenélésnek mindig is nagy hagyományai voltak, s ez alól a jelenkor sem kivétel. Nem is kell nagyon visszamenni az időben ahhoz, hogy ez bebizonyosodjék: egyik zenekar alakult meg a másik után, igaz, valamelyik kérészéletű, másik hosszabb ideig fennálló volt. Az utóbbi tulajdonság jellemzi az egyébként a sorban még mindig fiatalnak tekinthető Unlimited Soulst is. A tagok közül hárman – Balga Marcell, Balga Tamás és György Adrián – álltak portálunk rendelkezésére.

A 2020-as évet nem csupán a COVID-19 járvány tette változatossá. Ami a vidékünket illeti, a tavaszi és koranyári időjárásról is elmondhattuk, hogy egészen szokatlan, mondhatni baljós. Először többhónapos szárazság, utána özönvízszerű esőzések. Vajon mindez milyen hatással lesz a termésre? A régió három tapasztalt szakembere próbál választ adni a kérdésre… 

Amikor elérkezik a nyár, már alig várom, hogy beérjenek az első termések. Így van ez a cukkinival is, amit könnyen termeszthet bárki a kiskertjében, nem igényel túl sok gondoskodást. Piacon, boltban is kapható már ilyenkor. Nem csak az íze finom, de a meleg nyári napokon a gyomrot sem terheli, könnyű étkek készíthetők belőle.

Koronavírus ide vagy oda, senki sem kötelezhet minket arra, hogy az egész nyarat a négy fal közt töltsük el. Persze a járványt kellő komolysággal szükséges kezelni, s felelősségteljes magatartást kell tanúsítani, akár a hétvégi programok kiválasztásánál is. Éppen ezért maradjunk belföldön! Mivel múltheti cikkünkben régiónk ember alkotta természeti kilátóit ismertettük, most maga a természet kínálta lehetőségeket szeretnénk egyenként bemutatni. Lássuk!

A rendőrség nagykürtösi járási igazgatósága, valamint a helyi közlekedési felügyelőség a következő, III. osztályú közutak egyes szakaszainak részleges, ill. teljes útlezárásaira hívja fel a figyelmet az érintett területeken. Részletek a cikkben!

Címkék: ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb