Sűrű volt a múlt heted? Nem volt időd átolvasni a híreket? Rá se ránts! Mi összeszedtük neked a múlt hét 5 legolvasottab cikkét a Reflex24-en, mutatjuk!

Ipolyság. 2020. szeptember 11. és 13. között kerülhet megrendezésre XXXIX. alkalommal a Honti Kulturális Napok, amennyiben a vírushelyzet nem súlyosbodik. Zsóka Szilárdka, a kulturális osztály vezetője számolt be portálunknak a szervezés hátteréről. Mint kiderült, minden követ megmozgattak annak érdekében, hogy idén se maradjon el az esemény, noha a megszokott költségvetés töredéke áll csupán rendelkezésre.

Eddigi riport alanyaim között szép számban akadtak olyanok, akiket bizony nehéz volt szóra bírni. Duchoň Gáborra viszont nem jellemző a szűkszavúság, egyáltalán nem amolyan “harapófogóval kell kihúzni belőle a szót” típus, szinte ömlenek belőle a gondolatok.

Talán a nyár az egyik olyan évszak az emberek számára, amikor több idő jut az olvasásra, hiszen a szabadságok, nyaralások ideje alatt a saját szórakozásunk, kikapcsolódásunk kerül az előtérbe. Olvasással kényeztethetjük kicsit a lelkünket, és kiszakadhatunk egy időre a mindennapi gondok világából. Három ipolysági hölgyet kérdeztünk legfrissebb olvasmányélményeikről, illetve arról, hogy a forró nyári napokra milyen olvasnivalót ajánlanak olvasóinknak. Lássuk a könyvajánlókat!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy boldog család. Akár így is kezdhetném a történetet, hiszen az eleje még mesébe illő. A vége viszont cseppet sem „boldogan éltek, míg meg nem haltak”…

A „Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem” program lényege a magyar gazdatársadalom önzetlen, segítő szándékú összefogása, melynek keretén belül a Kárpát-medence magyar lakta településeiről ajánlanak fel búzát a gazdálkodók, amit rászoruló magyar gyermekeket segítő szervezetek és intézmények között osszák szét megőrölve, liszt formájában. Lebonyolítását sokáig a Magyarok Kenyere Alapítvány végezte, ám az egyre nagyobb kiterjedés miatt a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége átvette.

Címkék: ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.05.16.

Tüstént a zenedobozba raknánk! – megjelent a Kingfishers legújabb dala

A mai napon 16:00-kor jelent meg a Kingfishers új dala, a Dobozba raknám. Ennek kapcsán kérdeztük az Ipoly…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb