Sajnos Dél- és Kelet-Szlovákia az elmúlt évtizedek alatt úgy épült be a köztudatba, mint leszakadó régió, gazdaságilag kevésbé fejlett, az ahol nincsenek autópályák, kevés a munkalehetőség, az a régió ahol a magyarok élnek, nekik úgy sem kell semmi, vagy hogy egyes politikusokat idézzek, ott nincs is semmi.

Sajnos Dél- és Kelet-Szlovákia az elmúlt évtizedek alatt úgy épült be a köztudatba, mint leszakadó régió, gazdaságilag…

Közzétette: Iván Tamás – 2021. május 24., hétfő

A Felvidéki Gazdaságélénkítő Program, vagy más néven a Baross program pont ezen próbál meg változtatni úgy, hogy megerősíti a vállalkozói szektort, ezzel pedig több lehetőség és munkahely keletkezik, fejlődnek és nőnek a vállalkozások, így pedig a közösség is erősebb lesz.

A Baross programnak köszönhetően közel 4000 vállalkozás jutott támogatáshoz, nem egészen 4 év alatt. Soha ennyi támogatás még nem érkezett ezelőtt a felvidéki vállalkozások részére.

Tehát lehet csűrni, csavarni, meg lehet próbálni rossz fénybe beállítani a programot, kikezdeni, vagy megkérdőjelezni, de az eredmény magáért beszél.

A programnak köszönhetően vállalkozóink és közösségünk fejlődik, erősödik, itthon tervez jövőt és családot. Számunkra pedig ez a mérvadó!

Hirdetés

Hozzászólok
Olvasta már?
2021.06.05.

Trianonra emlékeztek Ipolyszakálloson

Tegnap történt 101 esztendeje, hogy aláírták azt a gyalázatos „békeszerződést“, amelynek hallatán a világon élő bármely magyarnak azonnal…

2021.06.07.

Utolsó néhány diákját búcsúztatta a lévai Czeglédi Péter Református Gimnázium

Ahogy nemrégiben portálunk beszámoltunk a lévai gimnázium tragikus sorsáról, úgy most ígéretünkhöz híven az élet egyik legfontosabb eseményéről,…

2021.06.08.

Gubíkék átvették a hatalmat a MartFeszt felett?

Kép: Felvidék.ma A semmiből jött senki. Rövid nadrágban, egy trikóban érkezett Martosra – busszal Léváról – „a városi…

2021.06.06.

Falatnyi ruhácskák mindenütt

Alapvetően nem vagyok egy nagy shoppingolós. Nem is igazán szeretek vásárolni. Így, ha nincs konkrét terv, biztos, hogy…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb