Zlatner Zsolt ipolysági strongman újabb sikeres versenyen van túl, Mögiszter ismét remek számmal jelentkezett, egy kis tetkóelemzés és foci, foci, foci – mutatjuk a múlt hét legolvasottabb cikkeit!

2020. augusztus 1-én került megrendezésre az Euro One Strong Man Championship 2020 második fordulója a “magyar tenger” déli partján. Az erősembereknek rendhagyó körülmények közt kellett helytállni, ugyanis a megmérettetés túlnyomó része nem a parton, hanem a habok közt zajlott. Környékünk legerősebb embere, Zlatner Zsolt mesélte el a REflex24-nek, hogyan is alakult a szombati nap.

Oszoli “Mögiszter” Tamást már volt alkalmunk bemutatni egy nagyinterjú keretében. A “palóc rapper” koncertmentesen tölti a nyarat, ám alkotókedvének a vírushelyzet sem szabhat gátat. A Village Legends c. dalban nem csupán a jólismert karakterek köszönnek vissza, hanem azok a tipikus figurák, melyek nélkül nem lenne falu a falu…

Napjainkban már teljesen természetes lett, hogy az számos ember testét tetoválás díszíti. Annak ellenére, hogy ez egy életre szóló jel marad, egyre többen varratnak magukra valamilyen motívumot. Elmúltak azok az idők, amikor a tetoválás a megbélyegzés vagy a rossz életvitel jele volt. A kíváncsiságomat a téma iránt, hogy miért készül valakinek egy-egy tetkója, magyaroszági barátunk tetoválása keltette fel bennem. Lássuk, hogy riportalanyaink milyen indíttatásból varratták magukra a testüket díszítő tetkókat!

Zselíz. Egy éves kihagyás után a 2019/2020-as idényben újra a nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjában mérettették meg tudásukat a zselíziek. A járvány miatt  korábban befejezett bajnokságban tizenöt mérkőzésükből mindössze hármat sikerült megnyerniük, a többi összecsapást rendre elbukták. A klubot tíz évig irányító Sokol Lászlót télen a negyven esztendős városi önkormányzati képviselő, Rák Norbert váltotta az elnöki poszton. Vele és Molnár László alelnökkel beszélgettünk.

Ipolyság. Az előző befejezetlen bajnokságban aranyérmesek lettek, ám az irányító testület úgy határozott, hogy a nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjából, ugyanúgy, mint a többi bajnokságból, senki sem kerül magasabb osztályba. Később, mint derült égből a villámcsapás, érkezett a hír, hogy az Ipoly-menti határváros labdarúgóin kívül a második helyezett zsitvabesenyőiek is szerencsét próbálhatnak a IV. liga délkeleti csoportjában.

Címkék: ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?
2024.04.14.

Kutatás az Ipoly mente kultúrális életéről – Mondja el véleményét!

Győry Zsófi Nyugat-Magyarországról származik, végzős egyetemi hallgató Budapesten, az Eötvös Loránd Tudományegyetem. Idén szerzi meg diplomáját közösségszervezés-szakon. Mivel…

2024.04.11.

Kulturális központtá alakítják át az egykori ipolysági rendelőintézet épületét

Kulturális központtá alakítják át az egykori ipolysági rendelőintézet épületét. A beruházásra az Interreg Magyarország-Szlovákia HUSK-2023 programból nyert támogatást…

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb