Koronavírus a családban, podcast, sportlövészet…Ismét csokorba gyűjtöttük a múlt hét öt legkedveltebb írását a REflexen. Íme! 

A podcast24 vendége ezen a héten Belák Lajos (25) pályakezdő pedagógus volt, akivel körbejártuk, miféle kihívásokkal találhatják magukat szembe a hivatás ifjú titánjai.

2020. október 9-én szereltek be két cseh gyártmányú professzionális korongdobó gép a felsőtúri lövöldébe az Ipolysági Sportlövész Klub jóvoltából. A tagok október 11-én, vasárnap lőhettek újra agyaggalambra.

E hét hétfőig csak várakozni tudtunk. Az idő persze lassan telt, hiszen annyira koncentráltunk minden egyes másodpercre. Beszélgetéseink nagy része a koronavírusról szólt. Más sem járt a fejünkben csak az, hogy mi lesz, ha pozitív teszteredményt kapunk. Akkor hogyan tovább?

Hosszas előkészületek és kálvária után idén végre új otthonában kezdhette meg az oktatást a zselízi Cimbora Óvoda. Az intézmény évek óta helyszűkével és nem megfelelő környezettel küszködött, mígnem a Református Egyház segítségével be nem kapcsolódtak a magyar kormány Kárpát-medencei óvodafejlesztési programjába.

2020. október 10-én került sort az immár hagyománnyá vált Davis pohár elnevezésű tenisztornára Ipolyságon. A baráti mérkőzéseken Párkány, Zselíz és Ipolyság csapata mérte össze tudását mind egyéni, mind páros szinten. Az összesített eredmények alapján 2020-ban a párkányiak vihették haza a vándorkupát.

Címkék: ,

Hozzászólok

Támogass minket!

Támogasd Te is a Garam és az Ipoly mente lapját, a Reflex24-et, hogy a következő hónapokban is eredményesen működhessen tovább a portálunk és a havilapunk!

Támogatom a REflex24-et!
Olvasta már?

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális REflex lapszámot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kérem várjon...

Köszönjük a feliratkozást!

Ipolyság Szlovákia
Legolvasottabb